• Ganduri pentru o zi…

  Am multumit de dimineata…pentru aceasta zi minunata?

  Am avut timp sa observam ploaia …si sa strecuram un gand de recunostinta…doar pentru ca suntem…printre noianul de ganduri si stimuli exteriori…ne-am dat timp sa ne observam putin…si sa fim constienti de noi si de mersul nostru prin ploaie?

  Ce ai ales…din primul moment al diminetii…tristetea sau bucuria? Intreaba-te…din momentul in care somnul a disparut…ce alegi…si daca alegi Bucuria… indrazneste sa o traiesti!

  Indrazniti ceva care sa merite cu adevarat!!!!!!!!!

  Si acum, o mica povestioara. Si…sa ne permitem sa prindem aripi!

   “ La o fereastră erau mai multe ghivece cu flori. Într-o dimineaţă proprietarul lor observă printre ele un cocon. Îl privi cu atenţie şi în curând observă cum acesta începe să se mişte. Îşi dădu seama că …pupila a început procesul de transformare în fluture…însă coconul se rupea greu…aşa trecu o zi…şi nimic…încă o zi şi acesta reuşise doar să rupă capătul coconului…însă nu se eliberase…şi i se făcu milă. Cu ajutorul unui foarfece tăie complet capătul coconului…lăsând pupila să cadă, bucuros că a făcut o faptă bună…şi aşteptă să îl vadă zburând…aşa trecu o oră…încă una…şi încă una…şi nimic…fluturele doar mergea…Ce nu ştia încă era faptul că nu va zbura niciodată…că odată cu tăierea coconului tăiase zborul fluturelui…”