Despre Munay Ki

Munay Ki este un cuvant de origine Quechua si inseamna “Te iubesc” sau

Fii asa cum esti!”. Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de initiere ale medicinei samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie.

Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor traditiilor samanice chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri in culturi diferite. Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q’uero, samanii de nivel superior ai incasilor, care isi au originea in urma cu peste 30.000 de ani, la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti ca fiind poporul Laika.

Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana – prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii.


Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va apare pe Pamant – unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcendentala denumit :
Homo Luminosus.

Munay Ki reprezinta codurile pentru acest om ce va aparea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.


Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminarii) reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.

Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Vechii samani incasi au realizat ca Pamantul se afla acum la un punct de rascruce si este important sa impartaseasca aceste mari initieri in afara liniei lor.


Prin cele noua ritualuri se transmit:


1. Drepturile vindecatorului
– Humpeq – conecteaza cu Fiinte de Lumina care vor veni si va vor asista la vindecarea si transformarea personala.

De Erik Perl-Vindecarea reconectiva deja stiti.

2. Benzile Puterii – consta din introducerea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, apei, focului, aerului si spiritului.

3. Drepturile armoniei
– Ayni Karpai – reprezinta transmisia a celor sapte arhetipuri universale in chakre.


4. Drepturile clarvazatorului
– Karwak – permite deschiderea unor cai cerebrale pentru energie prin instalarea unor fire de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima.


5. Drepturile pazitorilor zilei
– Pampa Mesayok – este un ritual in care veti fi pusi in legatura cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut, care acum se afla in dimensiuni superioare si sunt angajati in ajutorul umanitatii pt traversarea Marii schimbari..


6. Drepturile pastratorilor intelepciunii
– Alto Mesayok – prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina care au locuit muntii sacri ai planetei Pamant si care sunt pastratori si protectori ai stiintei vindecarii.


7. Drepturile pastratorii pamantului
– Kurak Akullak – va pune in legatura cu fiinte superioare, protectori galactici si ai sistemului nostru solar si sustinatori ai vietii pe Pamant.


8. Drepturile pastratorilor stelari – timpului ce va veni – Morshay Karpay – va stabilizeaza campurile energetice dupa marea schimbare ce a survenit in anul 2012.


9. Drepturile Creatorului
– Taitanchis Tranti – va trezeste Creatorul sau Lumina Interioara Divina astfel incat sa realizati ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic graunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers.