Curs KOMYO REIKI KAI/Karuna 9-10 feb 2013

Sambata 9 februarie incepand cu ora 9.30 primul nivel din KOMYO REIKI KAI.

Este structurat pe 4 nivele.
E un sistem de putere in primul rand, in cadrul primului nivel veti benefica de 4 initieri.
Vom face meditatii pe simoluri.
Va fi o zi de initieri,discutii si meditatii.

Linia de initiere:

Mikao Usui –Chujiro Hayashi –Chiyoko Yamaguchi –Hyakuten Inammoto Sensei – Valentin Cumpanici

Pentru informatii suplimentare si inscrieri: mail cumpanici@gmail.com.

0907260329

Duminica 10 februarie incepand cu ora 9.30 primele doua nivele Karuna Reiki.

Vor fi doua initieri.

Vom face Meditatia cu Umbra.

Vom face si meditatii pe simbolurile din Karuna pentru integrarea lor.

Aplicatiile simbolurilor.

“Karuna” este un cuvânt sanscrit, folosit în Hinduism, Buddhism şi Zen. El desemnează, ca noţiune, orice acţiune menită să diminueze suferinţa altora şi poate să aibă, de asemenea, sensul de “acţiune plină de compasiune”. Când o persoană experimentează iluminarea, ea înţelege că toate făpturile reprezintă un singur lucru. De aceea, este firesc să extinzi acţiunea plină de compasiune asupra oricăruia, de vreme ce noi toţi suntem una. Când sprijinim pe alţii şi îi ajutăm spre vindecare, toate fiinţele beneficiază de aceasta. Pentru că există unitatea tuturor fiinţelor, Karuna reprezintă nu numai extensia spre alţii a iubirii, dar mai ales esenţa logicii interne a acestei unităţi. Aşa cum vei dori să-ţi vindeci propriile răni, în acelaşi spirit vei dori să vindeci rănile altora. Este amintit în scripturile buddhiste că Prajna sau Înţelepciunea trebuie să însoţească Karuna, pentru ca aceasta din urmă să aibă efectul urmărit.

Karuna este superba motivaţie ce împinge toate fiinţele iluminate să lucreze pentru eradicarea suferinţei în Lume. Iluminaţii trimit permanent un val imens de energie care are darul de a vindeca şi a ne îndruma, dar nu toţi oamenii sunt receptivi la această energie. Dacă îţi dezvolţi spiritul de compasiune (Karuna) în tine însuţi, asta înseamnă nu numai că ajuţi pe alţii, dar şi că tu devii mai receptiv la această Karuna emisă de toate fiinţele iluminate. În acest fel procesul propriu de vindecare îţi este accelerat.

Karuna Reiki® îţi deschide calea de a lucra mai îndeaproape cu toate fiinţele iluminate. Aceasta include atât pe acei iluminaţi care sunt prezenţi fizic, cât şi pe cei care se arată numai cu spiritul.

Cei care au parcurs iniţierile adesea descriu experienţe în care au întâlnit ghizi, îngeri şi Eul Superior şi că simt prezenţa vindecătoare a unor fiinţe iluminate.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri: mail cumpanici@gmail.com.

Va multumesc!

Drumuri deschise!